Csorna - Kapuvár - Fertőd: ember kell!

csorna_kozpontja_a_premontrei_rendhazzal.jpgPéntekre és szombatra önkénteseket toboroznak Mecsérre, hogy segítsünk a gátakon kimerült, és a faluban életüket, értékeiket féltő embereknek. Ez éppen az árvíz tetőzésének ideje. 

Várják a segíteni akarók jelentkezését a 06-20/466 8117-es telefonszámon, az info@inforabakoz.hu email címen folyamatosan. Munkaidőben csütörtökön 09.00-15.30-ig a Szuperinfó szerkesztőség telefonszámán 96/260-176. 

Jelentkezésükkor adják meg, hogy pénteken és szombaton milyen időtartamban tudnak részt venni az önkéntes munkában, és tudnak-e gépkocsival jönni, és önkénteseket szállítani. Bármilyen időtartamra a két napon köszönettel vesszük a jelentkezést.

A tervek szerint az első csoport pénteken 09 órakor indul Mecsérre Csornáról a piactérről. A jelentkezők munkára alkalmas ruházatban, gumicsizmában és lapáttal érkezzenek! Az utazásokat a jelentkezések alapján szervezzük, és a jelentkezőkkel egyeztetjük Csornáról, Kapuvárról és a környező községekből. Saját részére ételt italt mindenki hozzon magával!

Hozzászólások