Továbbra is várják az önkénteseket és az adományokat!


Árvíz 2013 Összefogás nagyobb térképen való megjelenítése

 

Jelentkezz önkéntesnek, és segíts az árvízi védekezésben! Jelenleg az alábbi helyeken várják a segítséget:

Almásfüzitő: A Polgármesteri Hivatal titkárságvezetőjénél, Juhászné Vízi Erikánál lehet önkéntesként jelentkezni, illetve egyéb segítséget felajánlani, a következő elérhetőségeken:

Ezeken az elérhetőségeken keresztül tájékoztatnak a pontos feladatról, a védekezés helyszínéről és minden egyéb fontos információról.

Budapest: A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál lehet jelentkezni, és folyamatosan frissülő információkat kérni, a következő telefonszámokon:

  • 06-20-250-3891
  • 06-20-250-3892
  • 06-80-200-067 (Ingyenesen hívható zöldszám)

Göd: Az önkéntes felajánlásokat – eszköz, élelmiszer, technikai eszközök, valamint munkaerő – a Polgármesteri Hivatalnál lehet megtenni, az alábbi elérhetőségeken:

  • 06-27-530-064
  • 06-80-890-089

Jelenleg védekezési munkálatok Alsógödön a Széchenyi csárdánál, illetve a GSE Kajak-kenu Szakosztály épületeinél, valamint a Szakáts-kertben folynak. A Felsőgöd-Sződliget gátszakaszon várhatóan pénteken fog megindulni a munka, ennek pontos idejéről a www.god.hu honlapon lehet majd elsőként tájékoztatást kapni.

Komárom: A komarom.hu tájékoztatása szerint az önkéntes - főként homokzsákolási - munkákra a következő telefonszámokon lehet jelentkezni:

  • 06-20-295-40-93
  • 06-20-943-70-26

Fontos, hogy a segíteni szándékozók ezen telefonszámok egyikén vegyék fel a kapcsolatot az illetékesekkel, ugyanis csak előzetes engedély birtokában lehet belépni az árvízi védekezés lezárt területére.

Várják továbbá azon kedves állampolgárok felajánlásait is, akik bár valamilyen okból a gátakon nem tudnak közvetlenül segíteni, de élelmiszer adományokkal tudnák támogatni azokat, akik már hosszú órák óta pakolják a homokzsákokat. Ezeket az adományokat a nap 24 órájában le lehet adni a komáromi városháza épületében (Komárom, Szabadság tér 1.), az alagsorban található közterület-felügyelet munkatársainál.

Sződliget: Kérdésekkel, felajánlásokkal és az önkéntes munkára való jelentkezéssel Törőcsik Edit jegyző asszonyt lehet keresni, az alábbi elérhetőségen:

  • 06-20-203-13-56

Hozzászólások

süti beállítások módosítása