BKK közlemény: tájékozódj, mielőtt autóba ülsz!

015_1.jpg

Mielőtt Budapesten autóba szállnánk, érdemes tájékozódni a BKK facebook oldalán. Az alábbi térképen a javasolt kerülőutakat teszik közzé. 

Összeállítottunk egy térképet a Dél-Buda és Észak-Buda közötti jelentős közúti forgalomkorlátozásokról, javasolt kerülőutakról.

  • Kérjük, osszátok meg, ezzel is üzenve az autóval közlekedőknek, hogy aki teheti, az autója helyett válassza a közösségi közlekedés járműveit, melyeket a főbb gerincvonalakon a BKK továbbra is sűrített menetrenddel közlekedtet.
  • Aki mindenképp autóba ül, kérjük, kerülje el a belvárost - a javasolt kerülőutak mindegyike Dél-Buda (M1, M6, M7 autópályák) és Észak-Buda között Pesten át vezet.
  • Az autópályák felől az M0 körgyűrűt, Dél-Buda belsőbb városrészeiből a Rákóczi híd - Hungária körút - Árpád híd útvonalat javasoljuk Óbuda, Buda északi része, elővárosai felé.
  • Az árvíz okozta közlekedési változásokról folyamatosan frissülő, mindig aktuális információkat a www.bkk.hu oldalon találtok. A mellékelt térkép az alábbi linken tölthető le:http://www.bkk.hu/apps/docs/terkep/kerulo.pdf

Megjegyzés: Alkotás utca NINCS lezárva, de az Alkotás utca felől nem elérhető Észak-Buda, mert a Bem tér le van zárva. Erről szól az ábra.

(forrás: Budapest Közlekedési Központ FB oldala)

Hozzászólások

süti beállítások módosítása